Nga mihi nui ki a koutou mo te tautoko i a matou mahi purongo.Ko tenei tuhinga ma o taatau kaiohauru anake hei panui, a ka awhina ratou ki te putea i a maatau mahi i te Chicago Tribune.
Ko nga mea e whai ake nei i tangohia mai i nga purongo me nga whakaputanga a te tari pirihimana rohe.Ko te hopukanga ehara i te mea he kitenga hara.
Ko Eduardo Padilla, 37, o te poraka 4700 o Knox Avenue, i whakawakia mo te taraiwa haurangi me te whakamahi i te huarahi kino i te 11: 24 pm i te Mahuru 9. I puta te raruraru i La Grange Road me Goodman Avenue.
I korero tetahi kainoho i te 4:04 i te ahiahi o te 10 o Hepetema i tahaetia tana paihikara mai i nga whatanga paihikara i Ogden Avenue me La Grange Road i mua i te 2 pm i taua ra.E ai ki a ia, i motuhia te raka o te paihikara maunga Trek a nga tane, e $750 te uara.
I korero tetahi kainoho i te 1:27 pm i te Mahuru 13 i tetahi wa i waenganui i te Mahuru 11th me te 13th, ka eke tetahi tangata mai i te whatanga paihikara i te teihana tereina o Stone Avenue i 701 East East Burlington.Tangohia to ratou paihikara raka.Ko te tauira o te paihikara ko te kaupapa matua, engari kaore i te mohiotia te ngaronga moni.
Ko Jesse Parente, 29, i roto i te poraka 100th o te Kooti Bowman i Bolingbrook, i whakawakia mo te papahiko whare i te 8:21 pm i te Mahuru 9. Ko te hopukanga i te poraka 1500 o Homestead i La Grange Park.


Wā tuku: Sep-18-2021